Refresh loader

Over Hippienezz

Over Hippienezz

Hippienezz staat voor geluk, positiviteit en jezelf durven zijn. Ik geloof dat als we naar ons hart luisteren, we een leven kunnen leiden waar we het allergelukkigste van worden. Via Hippienezz deel ik een stukje van mijn eigen reis met jullie en hoop ik jullie onderweg wat mooie tips en inzichten mee te mogen geven voor jullie eigen bijzondere reis. 

Waarom?

Door mijn passie voor reizen heb ik veel van de wereld gezien. Ik heb bijzondere mensen ontmoet en over verschillende culturen geleerd. Ik stuitte vaak op respect, maar ook vaak op weerstand. Ik gun iedereen een leven waarin ze naar hun hart durven luisteren en keuzes maken waar ze gelukkig van worden. Veel mensen lijden hun leven in plaats van hun leven te leiden. Ik geloof dat door mijn hart te volgen en een leven te leven dat bij mij past, ik veel heb geleerd over hoe je daar het beste invulling aan geeft. Ik wil deze inzichten en (pijnlijke) ervaringen graag delen. Via Hippienezz probeer ik op een simpele manier tools aan te reiken om je leukste leven in eigen hand te nemen.

 

Wie ben ik?

Ik ben Eline, gepassioneerd reiziger, schrijver, digital nomad, communicatiemeisje en dol op het leven. Ik geloof echt dat je een verschil kunt maken als je er hard genoeg je best voor doet én hard genoeg droomt. Mijn glas is minstens halfvol en ik probeer bewust en met open hart te leven.

Ik ben dol op nieuwe dingen ontdekken en uit mijn comfort zone te stappen. Hoe meer afwisseling in mijn leven, hoe beter! Daarnaast heb ik een groot rechtvaardigheidsgevoel en help ik waar ik kan. Ik kan niet zonder reizen (Afrika heeft mijn hart gestolen), praten, koken, plantjes, muziek en curry.

 

Follow by Email
Facebook
Pinterest
Instagram