Refresh loader

Bestel je Hippienezz armbandjes

Bestel je Hippienezz armbandjes


Hippienezz armbandjes geef je aan mensen om ze te laten zien dat ze bijzonder voor je zijn. Zo kun je iemand bedanken voor wat hij of zij heeft gedaan of gewoon laten zien hoe belangrijk ze voor je zijn. 

Het leuke is dat je een setje armbandjes cadeau geeft. Zo kan degene die jij de armbandjes geeft het tweede armbandje doorgeven aan iemand anders. Want wat is er nou leuker dan een cadeautje geven cadeau krijgen! Dus denk maar eens na wie jouw setje armbandjes verdient. Wie een extra complimentje kan gebruiken. Je moeder, collega, wellicht die goedlachse buurman die altijd voor je klaarstaat? Jij bepaalt. Het Hippienezz project heeft als doel om samen wat meer stil te staan bij de kleine dingen die ons geluk bezorgen. Zo kunnen we samen proberen de wereld een beetje kleurrijker te maken. Want geluk kan zich pas vermenigvuldigen als we het delen! Doe je mee?

 

Bestel nu
Momenteel zijn we druk bezig met het updaten van de website. Wil je alvast een set armbandjes bestellen? Mail je bestelling of vragen naar info@hippienezz.nl.

 

 

Follow by Email
Facebook
Pinterest
Instagram